March 31, 2018

Se på denne vakre dama, jeg prøver å huske å ta før-bilder av kundene mine, sånn at vi kan lage en liten sammenligning av dem hvordan de er når de først kommer ut døra, og hvordan de ser i bildene etterpå med full sminke og flott hår.

March 28, 2018

Da har jeg så smått begynt å skaffe undertøy til garderoben min. Jeg ønsker at de som ønsker det kan låne undertøy til shooten sin. 


Det kommer nok til å ta litt tid til å bygge opp i alle størrelser, så gi meg gjerne beskjed når du booker at du ønsker å evt. låne unde...

March 4, 2018

Jeg får veldig ofte spørsmål om undertøy og hva man skal ha med til en boudoir shoot. 

Det viktigste når man skal plukke undertøy er å velge noe som sitter bra, og viktigste av alt man føler seg bra i det man har på seg. 
Ikke ha med undertøy som er for lite og stramm...

February 27, 2018

Når jeg først startet med fotografering husker jeg at jeg lo og sa at at jeg aldri i mitt liv skulle fotografere damer i undertøy. Tankene mine gikk selvsagt rett til Vi Menn og andre manneblader og glamour modellene som poserte sexy og utfordrende som midtsidepiker!

Me...

February 25, 2018

Dette er det som jeg syns er veldig gøy! Jeg har fotografert masse forskjellige damer, og sannheten er at det ikke er noe fasit svar.

Jeg har fotografert damer som er i 20 åra til nærmere 60. (Håper jeg snart får fotografere noen som er enda eldre enn det også!) 

Jeg har...

February 25, 2018

Mange er sikkert redd for at bildene som blir tatt av dem skal komme på avveier, og bli publisert på nettet.
Alle mine kunder blir spurt om de tillater meg å bruke bildene deres på nettsiden min eller ikke. Veldig mange ønsker å holde disse bildene private, og det resp...