top of page

Hvordan begynte jeg med boudoir fotografering?

Når jeg først startet med fotografering husker jeg at jeg lo og sa at at jeg aldri i mitt liv skulle fotografere damer i undertøy. Tankene mine gikk selvsagt rett til Vi Menn og andre manneblader og glamour modellene som poserte sexy og utfordrende som midtsidepiker!

Men så tok jeg et online kurs med mitt store forbilde Sue Bryce, og hun drev på den tiden med boudoir og også portretter av kvinner. Hennes tankesett om at alle kvinner er vakre, og at vi som fotograferer kan vise helt vanlige kvinner hvor vakre de er, det, ja det var noe jeg faktisk aldri hadde tenkt på før!

Som tidligere mobbeoffer, følte jeg at dette virkelig var noe jeg ville gjøre! Jeg ville vise alle kvinner, uansett kropp og utseende at de er vakre til og med i undertøy! Boudoir fotografering har etterhvert blitt min favoritt, og jeg syns det er kjempe gøy å jobbe sammen med makeup artist og forvandle vanlige damer til flotte modeller!

Alle damer er forskjellige, de kommer i ulike størrelser, ulike bakgrunner, noen er selvsikre mens andre sliter med selvtilliten.

Kvinner er alt for flinke til å rakke ned på seg selv! (Meg inkludert!) Vi må bli flinkere til å si at vi er gode nok! Vi er fine nok! Vi behøver ikke gå ned 10 kg til før vi blir fotografert! Vi er bra nok som vi er!

Jeg håper at jeg kan gjøre en forskjell for noen kvinner! For jeg tror faktisk at det jeg gjør er viktig! Det handler ikke om nakenhet og undertøy. Det handler om helt andre, viktigere ting!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page