top of page

Boudoir? Noe for meg?

Boudoir, som uttales /ˈbo͞oˌdwär/ er fransk og betyr i historisk sammenheng en kvinnes private soverom eller påkledningsrom. 

Boudoir fotografering blir mer og mer populært, og det er en flott måte å feire kvinnekroppen på.

Fotograferingen skjer gjerne hjemme på soverommet ditt, eller på et hotellrom, hvis været tillater det så kan også fotografering gjøres utendørs. Man fotograferer gjerne kvinnen i sexy og flott undertøy, evt. delvis avkledd kun dekket av f.eks en dyne.

Personlig syns jeg det er flott med tilbehør som høyhelte sko og lange smykker.

Boudoir fotografering passer alle kvinner, uansett utseende og klesstørrelse! Det er min oppgave som fotograf å få deg til å føle deg vel forann kameraet, og også få deg til å se ut som "a million bucks".

Boudoir fotografering er ikke kun for syltynne modeller, det er for vanlige kvinner som vil feire seg selv og sine vakre former.

For mange vil boudoirfotograferingen bli et minne for livet, noe som vil endre synet på seg selv, og øke selvtilliten og selvfølelsen enormt!

Jeg jobber tett med make-up artist som hjelper til å skape den perfekte "looken", man får fikset både make-up og hår før fotograferingen starter.

Mange ønsker å fotograferes før de skal gifte seg, og gi mannen en flott morgengave, med bilder fra fotograferingen.
Men det kan være mange andre grunner til å fotografere seg: for opplevelsen, øke selvtilliten, gjøre noe helt utenom det vanlige, bursdagsgave til seg selv, Valentines gave, eller kanskje du har gått ned i vekt og ønsker å feire dette?!

 

Det finnes alltid en god grunn til å feire kvinnekroppen! 

bottom of page