top of page

Dette sier tidligere kunder om opplevelsen:

Monica hjalp meg med å lage en perfekt morgengave til min ektemann. Er til hverdags ingen fotomodell, men hun fikk meg til å føle meg som en. Bildene ble kjempefine, og mannen ble veldig fornøyd med budoirbilder av sin frue. En gave for livet til mannen som har alt og ikke ønsker seg noe. Monica kan anbefales på det sterkeste! Hun får frem de vakre sidene hos et husmortroll. 

- Wenche T. Bredsen

Jag rekomenderar att anlita Monica som fotograf. Hon hjälpte mig att fixa en annorlunda och minnesvärd morgongåva till min man. Anbefaller henne som bourdoi fotograf, otrolig kul att bli stylad och bli fotograferad som en modell. Superfina bilder blev resultatet. Anbefaller henne på det starkaste!!!

- Camila

"Monica fotograferte meg i mars, en glamour/boudoir fotografering. Det ble utrolig mange fine bilder. Fotografering var en positiv opplevelse og Monica er virkelig en dyktig fotograf. Anbefaler denne type fotografering som er litt annerledes og veldig moro!

- Christina

Utrolig morsom opplevelse. Og resultatet ble fantastisk! Veldig morsomt å bli stylet og fotografert. Du er herlig Monica :)

- Vikki Helle Augestad

Det var en utrolig fin og morsom fotografering med Monica og Laura. Jeg gleder meg til å se bildene ferdig. Opplevelsen anbefales til alle, uansett størrelse, du vil føle deg som en dronning! Og dette fortjener enhver kvinne. Anbefales på det varmeste :)

- Therese Mathilde Myrhaug Ødegård

Dette var rett og slett helt utrolig fint! Jeg har gruet meg i forkant og følt at dette var langt forbi min komfortsone. Men så fort fotografen møtte meg i døra, ga hun meg en personlighet som gjorde at jeg følte vi var mer kjent enn ukjent, og dermed gikk dagen deretter :) Denne opplevelsen og disse bildene skal jeg se på med stolthet om mange år og si "dette var tiden jeg var den beste utgaven av meg selv! Godt jeg tok slike bilder jeg kan se tilbake til." Vi lever bare én gang, og vi bruker altfor mye energi på å kritisere oss selv.. Utseende vårt og kroppen vår. Idag valgte jeg å gi f...! For en fantastisk følelse!! Tusen takk Monica!

- Lene Marina Hoel Hagen

bottom of page