Hva slags undertøy passer til boudoir fotografering?

March 4, 2018

Jeg får veldig ofte spørsmål om undertøy og hva man skal ha med til en boudoir shoot. 

Det viktigste når man skal plukke undertøy er å velge noe som sitter bra, og viktigste av alt man føler seg bra i det man har på seg. 
Ikke ha med undertøy som er for lite og strammer, det ser ofte ikke bra ut på bildene. 

Har man områder på kroppen man ikke er veldig fornøyd med, f.eks litt mage, velg gjerne undertøy som dekker til området. 

F.eks kan det være rå flott med en stilig korsett, da strammer det ofte inn litt og dekker magen. 


Noen har kropp som passer alle typer undertøy, men mange av de jeg fotograferer har helt vanlige kropper og da kan det å finne passende undertøy være utfordrende. 

Jeg jobber med å lage meg en liten undertøysgarderobe som kundene kan låne fra. Da har man mulighet for supplementere litt hvis noen ikke har funnet så mye passende undertøy.

Jeg får også ofte spørsmål om hvor man kan finne undertøy i store størrelser. Og det er alltid en utfordringe. Butikker som Lindex og Kappahl har jo selvsagt noe, men det kan ofte være vanskelig å finne ting som er super sexy.

 

Jeg har et par butikker i USA som selger masse fint undertøy. Så hvis man har god tid før shooten kan man bestille derfra! Kan være greit å gjøre en del målinger av kroppen før man bestiller sånn at størrelsene blir riktige.

https://www.yandy.com - Har masse stilig undertøy for alle størrelser! Og shipping derfra er heller ikke så ille! Veldig mye fint!

http://www.torrid.com - Selger klær og undertøy i store størrelser! Har mye fint undertøy i store størrelser! 

 

 

Bare så dere vet det, jeg er ikke sponsa av Yandy eller Torrid. Skriver kun av egen erfaring, og for å hjelpe folk der ute som sliter med å finne flott undertøy! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Så hva slags damer lar seg fotografere?

February 25, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts

March 31, 2018

March 28, 2018

February 25, 2018

February 25, 2018

Please reload

Archive