top of page

Så hva slags damer lar seg fotografere?

Dette er det som jeg syns er veldig gøy! Jeg har fotografert masse forskjellige damer, og sannheten er at det ikke er noe fasit svar.

Jeg har fotografert damer som er i 20 åra til nærmere 60. (Håper jeg snart får fotografere noen som er enda eldre enn det også!)

Jeg har fotografert damer med mange forskjellige yrker, advokater, politikvinner, lærere, servitører, ingeniører. buss sjåfører og hjemmeværende mødre. Jeg har fotografert damer som har hatt modellkropper, men de aller fleste er vanlige damer med noen kiloe for mye eller kanskje noen kilo for lite. Og det er det jeg elsker! At folk tør å komme meg med den kroppen de har!

Vil du bli fotografert av meg, ja da stiller jeg ingen krav. Du kan være akkurat den du er!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page